Peter Burbach

Gecertificeerd makelaar o.g. en taxateur en binnen afzienbare tijd beƫdigd door de NVM en lid van de sectie Wonen/MKB. Sinds 2005 actief in de Haaksbergse woningmarkt. Daarvoor enkele jaren ervaring op diverse makelaarskantoren in Australiƫ. Gevoel voor uw belang, of dat nu een kopers of verkopers belang is, gedreven om voor u het beste resultaat te hebben.

Peter Burbach

Nicole Bijen - te Lintelo

Nicole Bijen - te Lintelo

Sinds 1996 werkzaam in de makelaardij, waarvan de eerste 8 jaar in Borne en vervolgens 4 jaar in Wierden. Sinds februari 2008 werkzaam bij Burbach Makelaars. Zij is samen met Vera verantwoordelijk voor de binnendienst op ons kantoor. Met haar makelaarsdiploma op zak heeft zij goede kennis van zaken en houdt zich ook regelmatig bezig met woningtaxaties. Voor het maken van een afspraak en voor iedere vraag bent u bij haar dan ook aan het juiste adres. Kortom, bij haar kunt u met al uw vragen terecht.


Vera Bennink

Vera is sinds 2008 werkzaam in de makelaardij, waarvan de eerste 6 jaar in Oldenzaal. Ze is woonachtig in Haaksbergen waardoor ze vervolgens de overstap heeft gemaakt naar Haaksbergen. Ze is sinds 2017 werkzaam bij Burbach Makelaars. Vera is samen met Nicole Bijen uw eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de binnendienst op ons kantoor. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bij haar terecht!

Vera Bennink

Nicole Bijen - te Lintelo

Nicole Olde Heuvel

Net als Nicole Bijen is ze al langere tijd werkzaam in de makelaardij. In 1997 begonnen als commercieel medewerkster binnendienst bij een collega makelaar in Haaksbergen, alwaar ze na 19 jaar de overstap heeft gemaakt naar Burbach makelaars. Door deze jarenlange ervaring heeft ze een goede kennis van zaken en kunt u ook bij haar met al uw vragen terecht en staat ze graag voor u klaar!