Aankoop | Burbach Makelaars | Uw makelaar in Haaksbergen

Uw aankoopmakelaar in Haaksbergen

Een huis kopen in Haaksbergen

U bent op zoek naar een nieuwe woning in de regio Haaksbergen. Wij van Burbach Makelaars helpen u graag met uw zoektocht. De markt vraagt momenteel om een snelle handeling. Hoe vaak gebeurt het wel niet, u heeft een mooie woning gezien op funda en belt met de makelaar om een bezichtiging in te plannen. Vaak is het antwoord dat de woning verkocht onder voorbehoud is en dat u te laat bent. Wij van Burbach Makelaars hebben hierin een voorsprong. Wij houden de huizenmarkt nauwlettend in de gaten en weten zo exact welke woningen er op de markt komen. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe huis aan uw eisen voldoet en dat u uw droomhuis krijgt tegen de beste deal.

Samen op zoek naar uw droomhuis!

Iedereen heeft een andere reden om te verhuizen. Of wellicht bent u op zoek naar uw eerste koopwoning. Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. Zoals iedereen een andere reden heeft om te verhuizen zijn ook alle wensen anders. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe huis aan al uw wensen en eisen voldoet, zoals bijvoorbeeld:

 • Slapen en baden op de begane grond
 • Een grote tuin
 • Gasloos
 • Hoe is de woning geïsoleerd
 • Klusklaar
 • Voldoende slaapkamers
 • Een woonkeuken
 • Juiste ligging

Daarom gaan wij graag met u in gesprek om zo helder te krijgen wat u zoekt, zodat wij zo gericht mogelijk op zoek kunnen gaan naar uw nieuwe huis. Benieuwd wat wij van Burbach Makelaars voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wat is de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar als u een huis wilt kopen in Haaksbergen?

Een huis kopen is niet zomaar iets. Hier komt veel bij kijken, onder andere de onderhandeling. U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw toekomstige huis. We zien helaas dat dit nog vaak gebeurt, omdat u verliefd bent geworden op het huis en u zich laat leiden door emoties. Wanneer u ons als een aankoopmakelaar inschakelt, nemen wij deze zorgen van u over. Dit zodat u straks kunt genieten van uw huis, zonder er te veel voor te betalen. Een ander voordeel is dat wanneer de deal gesloten is wij als aankoopmakelaar het ​ contract goed nalezen voordat u tekent. Zo voorkomen we dat u voor onverwachte situaties komt te staan. Wij plannen graag een afspraak met u in om onze strategie te bespreken. Voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar:

 • U betaalt niet te veel voor uw nieuwe huis
 • Een aankoopmakelaar handelt niet vanuit emotie
 • Nalezen van de stukken
 • Wij ontzorgen u, zodat u zich kunt focussen op uw nieuwe huis


FAQ Aankoop Burbach

Bij Burbach makelaars in Haaksbergen staan wij als aankoopmakelaar graag voor u klaar om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog wat vragen heeft, wij geven hierop dan ook graag antwoord.

Waarom zou ik voor Burbach makelaars kiezen?

Burbach Makelaars is een kleinschalig kantoor en voornamelijk actief in Haaksbergen en omgeving. En daarin zit ‘m nou nét de kracht. Met plezier wonen en werken we allen in Haaksbergen. We zijn op de hoogte van wat zich in Haaksbergen afspeelt. De lokale ontwikkelingen op de markt volgen we uiteraard op de voet. Tegelijkertijd staan we met beide benen midden in de samenleving, ook in onze vrije tijd. We zijn gewoon tróts op ons dorp. Het inspireert ons tot creatieve ideeën.

Wat kunt u van Burbach Makelaars verwachten?

Op dit moment is er een krappe woningmarkt. Wanneer u kans wilt maken op een woning, dan moet u vaak snel beslissen. Wij kunnen u als aankoopmakelaar helpen om op een verstandige manier in het bezit te komen van uw droomwoning. Wij halen de emotie eruit, houden het hoofd koel en werken vanuit onze kennis, waardoor u geld en verkeerde keuzes kunt besparen.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wij kennen de lokale situatie en weten precies wat er bij het kopen van een woning komt kijken. Wij wijzen u op bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden en overige bepalingen waardoor u niet voor onverwachte kosten of verrassingen komt te staan. Uiteraard helpen wij u ook met het bepalen en het uitbrengen van een goed bod. Kortom: wij houden een helder overzicht van het aankoopproces, van begin tot eind, en ontzorgen u bij het verstandig aankopen van een woning.

Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning?

Nee, de taxatie voor de financiering dient uitgevoerd te worden door een taxateur die onafhankelijk is. Deze taxateur mag niet betrokken zijn bij de aan- of verkoop van de woning.

Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren?

Ja, dat is mogelijk.

Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig?

Wij denken aan uw belang. Laat u w belangen nooit behartigen door de makelaar van de verkoper, die werkt immers voor de tegenpartij.