Burbach Makelaars 

Al twee generaties een begrip in Haaksbergen en omgeving

Burbach Makelaars is een kleinschalig kantoor en voornamelijk actief in Haaksbergen en omgeving. En daarin zit ‘m nou nét de kracht.  We zijn op de hoogte van (bijna..) alles wat zich daar afspeelt. De lokale ontwikkelingen op de markt volgen we uiteraard op de voet. Tegelijkertijd staan we met beide benen midden in de samenleving, ook in onze vrije tijd. We zijn gewoon tróts op ons dorp. Het inspireert ons tot creatieve ideeën. Dat anderen deze soms overnemen is voor ons een compliment. En dan bedenken wij gewoon weer iets nieuws… 

Persoonlijk 

Als opdrachtgever kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding door een vaste medewerker van Team Burbach Makelaars. Achter de schermen doen we echter alles samen. Ieder brengt zo zijn eigen talenten in. We kunnen op elkaar bouwen en vertrouwen. En dat voelt super goed! Met wederzijds respect zijn we héél open naar elkaar. Zo houden we elkaar scherp. Kortom: we vormen een sterk team. Het met regelmaat informeren van onze klanten is bij ons standaard. Het makelaarsvak valt niet in de categorie ‘van negen tot vijf’. In overleg is  veel mogelijk. We durven te stellen dat Team Burbach Makelaars nét een stapje verder gaat. Dat doen we voor onze klanten, voor de markt en uiteindelijk ook voor onszelf. We zien namelijk graag dat u bij ons terug komt!

Even voorstellen…


Henri Nieuwenhuis

Henri Nieuwenhuis

Makelaar / eigenaar

Henri Nieuwenhuis is registermakelaar sinds 2009. Zijn ervaring deed hij op bij verschillende makelaarskantoren in deze regio waaronder Haaksbergen van 2010 tot 2015. Sinds 2024 is hij terug en weer actief op de Haaksbergse vastgoedmarkt. Henri vindt het belangrijk om de klant centraal te stellen, luistert naar de wensen van de klant en brengt een goed en gedegen advies uit. Ons werk is altijd maatwerk, omdat het om mensen gaat. Samen met team Haaksbergen staat hij klaar voor u en doen we er alles aan om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen!

Vera Bennink

Vera Bennink

Office Manager

Ook Vera Bennink is al geruime tijd thuis in de makelaarswereld. Bovendien woont ze haar hele leven al in Haaksbergen. Samen met Nicole Bijen zorgt ze er voor dat het binnendienstgebeuren van Burbach Makelaars op rolletjes loopt. Als u belt met kantoor krijgt u doorgaans Vera aan de lijn. Ze stelt o.a. aktes op, staat relaties te woord, plant afspraken in, regelt pr-activiteiten. Als office manager verzorgt ze tal van zaken die onmisbaar zijn voor het goed functioneren van ons makelaarskantoor. Contact met de mensen, hen op weg helpen, probleempjes oplossen. Het is helemaal haar ding.

Nicole Bijen - Te Lintelo

Makelaar / commercieel medewerker

Ook Nicole Bijen-Te Lintelo heeft het makelaarsdiploma op zak. Vanaf 1996 heeft ze de nodige kennis en ervaring opgedaan in de makelaardij. Acht jaar werkte ze in Borne en vervolgens vier jaar in Wierden voor ze zich in 2008 aansloot bij Team Burbach Makelaars. Nicole is een gedreven vakvrouw die weet waar ze over praat als het om vastgoed gaat. Met name de bouwtechnische aspecten van een object vindt ze boeiend. Het uitvoeren van woningtaxaties is bij haar in goede handen. Samen met haar collega Vera Bennink is ze verantwoordelijk voor de binnendienst.

Nicole Antink - Olde Heuvel

Kandidaat makelaar

In het voorjaar van 2016 kreeg Team Burbach versterking van Nicole Antink - Olde Heuvel. Met 25 jaar vastgoedkennis en een hoop levenservaring in haar bagage. Dat komt prima van pas in een vak dat niet alleen zakelijke maar ook menselijke aspecten heeft. Een luisterend oor, inlevingsvermogen. Die eigenschappen worden gewaardeerd. In korte tijd heeft ze zich ontwikkeld als de rechterhand van Peter Burbach. Door hem waar mogelijk werk uit handen te nemen kan hij zich volledig richten op zijn kerntaak: de verkoop en aankoop van onroerend goed.

Klaar voor de toekomst

Team Burbach Makelaars richt zich vol vertrouwen op de toekomst. Zonder te vergeten hoe het ooit begon met de inmiddels teruggetreden oprichter G.P. (Wiet) Burbach. Zijn liefde voor het vak en expertise zijn op de achtergrond nog altijd aanwezig.