Diensten | Burbach Makelaars | Uw makelaar in Haaksbergen

TAXATIE

Een taxatie is meer dan een simpele optelsom. Actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, de bouwtechnische situatie, juridische aspecten en met name de courantheid zijn belangrijke waardebepalende factoren.
Om uiteenlopende redenen kunt u uw woning of bedrijfsobject laten taxeren. Bijvoorbeeld bij verkoop van het pand aan één van uw kinderen of een ander familielid, bij onderhandse verkoop of bij het af-/ of oversluiten van een hypotheek. Wellicht is de waardebepaling bedoeld voor uzelf, voor de fiscus of om inzicht te verschaffen omtrent successierechten. Hoe dan ook, Burbach Makelaars is gecertificeerd voor het opstellen van een landelijk erkend taxatierapport. Hierin staat het volgende nauwkeurig beschreven:
het doel van de taxatie;

  • een omschrijving van het pand en de omgeving;
  • een waardering van het pand
  • de staat van onderhoud van het pand
  • eventuele verontreinigingen
  • de privaat- en publiekrechtelijke aspecten


VERKOOP

Bij de verkoop van een huis komt meer kijken dan u denkt! Om geen belangrijke zaken over het hoofd te zien is de ondersteuning van een betrouwbare professional onmisbaar. Burbach Makelaars is al jaren thuis op de plaatselijke woningmarkt. Wij zorgen er voor dat u een goede prijs maakt. Maar ook dat de financiële, bouwtechnische en juridische aspecten de volste aandacht krijgen. Soms heeft de verkoop van een woning een minder leuke achtergrond. Denk aan een echtscheiding of faillissement. Zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen hebben onze medewerkers oog en oor voor uw persoonlijke verhaal!
In een vrijblijvend adviesgesprek kunt u ervaren wat Burbach Makelaars voor u kan betekenen. Gaan we voor u aan de slag, dan maken we om te beginnen samen duidelijke afspraken. Afgestemd op uw situatie en uw wensen stellen we een verkoopplan op. Uiteraard maakt Burbach Makelaars zich hard voor uw belang!

AANKOOP

Het kopen van een woning is mogelijk één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dat dit onzekerheden en (veel) vragen oproept begrijpen wij als geen ander. Burbach Makelaars helpt u graag op weg met duidelijke antwoorden om u zo een veilig gevoel te geven bij het nemen van deze grote stap. U kunt rekenen op een professionele maar tegelijk ook persoonlijke begeleiding van de NVM woningmakelaar.

Als gegoten

U bent starter of heeft al een eigen woning. U ziet uw toekomstige aankoop als tussenstap of wilt er de rest van uw leven blijven wonen. Houdt u van rust of juist van beweging voor de deur? Woont u het liefst buitenaf of wilt u alle voorzieningen binnen loopafstand? Zijn er (klein)kinderen? Of beperkingen misschien? Ook uw budget speelt een rol. Kortom: zoveel mensen, zoveel wensen. En uw wensen staan centraal. Burbach Makelaars zoekt voor u een woning die zit als gegoten. In een omgeving waar u zich prettig voelt. Ook de mogelijkheden van een woning voor verbouwing of uitbreiding zetten we desgewenst voor u op een rijtje.